Μόνο με Τσάμπιονς Λιγκ, Νειμάρ και Μπέιλ στην Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «κόκκινοι διάβολοι» αν δεν εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα θα καταφέρουν να ντύσουν στα κόκκινα, Μπέιλ και Νεϊμάρ.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι και το καλύτερο τον τελευταίο καιρό. Η αμφισβήτηση είναι μεγάλη προς το πρόσωπο του Λουίς Φαν Χάαλ λόγω των άσχημων εμφανίσεων του συλλόγου που τον έχουν ρίξει στην έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Η μη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ, θα δυσκολέψει την μεταγραφή παικτών όπως ο Μπέιλ και ο Νειμάρ, οι οποίοι βρέθηκαν και το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο του της Γιουνάιτεντ.

Το σταυροδρόμι λοιπόν είναι κρίσιμο για τους «κόκκινους διαβόλους», που αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα μετά και την προπέρσινη αποτυχία, που τους άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορούν να δελεάσουν παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο, όπως έχει συνηθίσει ο σύλλογος.

Ο φόβος να καταστρέψουν ότι είχαν χτίσει επί ημερών Φέργκιουσον είναι πλέον ορατός , βλέποντας το παράδειγμα της Λίβερπουλ που δεν μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να προσεγγίσει κάποιο σούπερ σταρ.

Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως κινδυνεύει η συμφωνία που είχε κάνει η ομάδα με την Adidas ύψους 969 εκατ. ευρώ, εξαιτίας της ρήτρας για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2016-2017 και το 2017-2018, τότε θα δημιουργηθεί τρύπα στα οικονομικά του συλλόγου.

Προτεινόμενα Άρθρα