Οκτώ και συνεχίζει…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ βαδίζει ακάθεκτος για την 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετρώντας ήδη 8 σερί νίκες και δείχνοντας σε καλή κατάσταση ενόψει των τελευταίων στροφών πριν τα πλέι οφ.

Μετά την αγωνιστική κρίση του Ιανουαρίου με 4 σερί ήττες από Κολοσσό, Αρμάνι, Παναθηναϊκό και Άλμπα, οι “κίτρινοι” αντέδρασαν αρχής γενομένης στο παιχνίδι της 23ης Ιανουαρίου με τον Αρκαδικό και έκτοτε “τρέχουν” ένα σερί 8 νικών που τους έχουν φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι της ΑΕΚ όσον αφορά την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ένα σερί που κάλλιστα μπορεί να διευρυνθεί στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου ο ΑΡΗΣ να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Επόμενος σταθμός της “κιτρινόμαυρης”… αμαξοστοιχίας η Πάτρα και ο αγώνας με τον Απόλλων το προσεχές Σάββατο. Οι Πατρινοί αποτελεούν παραδοσιακά ομάδα έδρας και το παιχνίδι κρύβει αρκετές παγίδες όμως ο Δημήτρης Πρίφτης έχει την πολυτέλεια να προετοιμάσει την ομάδα του για μία εβδομάδα για να ανταπεξέρθει σε όλες τις δυσκολίες προκειμένου ο ΑΡΗΣ να φτάσει τις 9 σερί νίκες.

Το αήττητο σερί του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα:

23 Ιανουαρίου: ΑΡΗΣ-Αρκαδικός 86-52
31 Ιανουαρίου: ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 69-77
6 Φεβρουαρίου: ΑΡΗΣ-Λαύριο 82-68
13 Φεβρουαρίου: Τρίκαλα-ΑΡΗΣ 68-83
17 Φεβρουαρίου: ΑΡΗΣ-Κόροιβος 99-56
20 Φεβρουαρίου: Καβάλα-ΑΡΗΣ 71-77
28 Φεβρουαρίου: ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 77-76
12 Μαρτίου: Κηφισιά-ΑΡΗΣ 65-67

Προτεινόμενα Άρθρα