"Με τον ΑΡΗ ακόμα πιο ψηλά"

από AllAboutARIS

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στους στόχους του, τα όσα έχει ζήσει από τότε που ήρθε στον ΑΡΗ αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Γκαέλ Ν’Λουντούλου στον αέρα του “Libero 107,4” και την εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR”:

Για το αν η χθεσινή ήταν μία από τις καλύτερες για την ομάδα και τον ίδιο: «Όντως ήταν, από την αρχή φάνηκε. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με μία διασκεδαστική εμφάνιση. Όσον αφορά εμένα, όταν δεν παίζεις και παίρνεις μία ευκαιρία από τον προπονητή προσπαθείς ακόμη πιο σκληρά για να τον δικαιώσεις. Αυτό έκανα κι εγώ, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα».

Για το γεγονός ότι σκόραρε ξανά μετά από έναν γύρο και που οφείλεται αυτό: «Αυτή είναι μία καλή ερώτηση αλλά δεν έχω την απάντηση. Κάθε φορά που αγωνίζομαι προσπαθώ για το καλύτερο, αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το καλό της ομάδας, να δώσω μία ασίστ ή μία πάσα και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι να σκοράρω εγώ προσωπικά».

Για το ποια είναι η θέση που τον βολεύει να αγωνίζεται περισσότερο στο γήπεδο: «Γενικότερα, η εντολή του προπονητή προς εμένα και τους συμπαίκτες μου που αγωνιζόμαστε ως μεσοεπιθετικοί είναι να παίζουμε σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, να μπερδεύουμε έτσι και τον αντίπαλο. Η θέση που με βολεύει να αγωνίζομαι περισσότερο όμως είναι στις πλευρές λόγω και των χαρακτηριστικών που διαθέτω ως ποδοσφαιριστής».

Για τις διαφορές που βλέπει φέτος σε σχέση με πέρσι: «Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Στο αγωνιστικό υπάρχει σίγουρα πολύ περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ αλλά η μεγαλύτερη διαφορά που εντοπίζω είναι εκτός γηπέδου, ότι δηλαδή δεν έχουμε προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Πέρσι υπήρχε πολύ μεγάλο μπέρδεμα με τις αλλαγές προπονητών και διοίκησης».

Για το γεγονός ότι ήρθε για να αγωνιστεί στη Football League αλλά παίζει δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική και τι τον έκανε να παραμείνει στον ΑΡΗ: «Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, να παίξω με την ομάδα στη Football League. Ωστόσο, είναι απίστευτο να αγωνίζεσαι μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ και να φοράς αυτή τη φανέλα. Πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες για αυτά κι εγώ από τη μεριά μου τις έκανα και παρέμεινα στην ομάδα αγωνιζόμενος για δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι αυτές οι θυσίες θα μου τις ανταποδώσει κατά κάποιον τρόπο η ομάδα και θα δω τον εαυτό μου να φοράει τη φανέλα του ΑΡΗ με το όνομά μου στο πίσω μέρος της, αγωνιζόμενος σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του όσο αγωνίζεται στον ΑΡΗ: «Δεν έχω δώσει ακόμα αυτά που θα ήθελα κι έχω περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Είναι η δεύτερη χρονιά στην Γ’ Εθνική κι αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα όταν ερχόμουν να παίξω εδώ. Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς και όταν για κάποιο διάστημα δεν τα κατάφερα, έμεινα εκτός ομάδας. Έχουμε καλή επικοινωνία με τον προπονητή, ξέρει πώς να ζητήσει κάτι από τους ποδοσφαιριστές όμως μερικές φορές είναι άλλο να καταλαβαίνεις τις οδηγίες του κι άλλο να τις εφαρμόζεις στο γήπεδο. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δυσκολεύουν το έργο μας».

Για το πώς αισθάνεται στη Θεσσαλονίκη και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του: «Έχουμε παίκτες από την Ισπανία και αρκετούς Έλληνες αλλά δεν ξεχωρίζουμε. Κάνουμε παρέα όλοι μαζί, βγαίνουμε για φαγητό και καφέ. Είμαστε σαν μια οικογένεια, περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Έχουμε χημεία μεταξύ μας κι αυτό μας βοηθάει να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος αλλά και την επόμενη σεζόν».

Για τον μικρότερο αδερφό του που αγωνίζεται στην Σαουθάμπτον: «Τα πάει πολύ καλά, υπέγραψε πέρσι το πρώτο του συμβόλαιο και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα. Μάλιστα, έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από μένα. Είναι πολύ καλός κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Προτεινόμενα Άρθρα