Το γυναικείο ποδόσφαιρο για τα 102 χρόνια ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Το παρών έδωσαν αθλήτριες και ο υπεύθυνος του τμήματος

Στην χθεσινή εκδήλωση του ΑΡΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αναφέρθηκε με ανάρτηση του στην σελίδα στο facebook το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά η ανάρτηση του τμήματος: “Πραγματοποιήθηκε σε όμορφο οικογενειακό κλίμα και με όλα τα τμήματα του ΑΡΗ η εκδήλωση για τα 102 χρόνια του ΑΡΗ και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2016 του ΑΡΗ χτες Πέμπτη 24/3/2016 στις 17:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Από το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΑΡΗ στην εκδήλωση ήταν η Ιωάννα Καλογεροπούλου και η αρχηγός της ομάδας,η Ρία Κολλήγα,οι οποίες ήταν επόπτριες στον πρώτο φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων του προπαιδικού του ΑΡΗ,που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 18:00.

Ακόμα,στην εκδήλωση αυτή του ΑΡΗ παρόν ήταν από τις κορασίδες του ΑΡΗ,οι εξής 18 ποδοσφαιρίστριες:η Δήμητρα Κρομύδα,η Χριστίνα Κιουρτσή,η Δήμητρα Παρούση,η Νίκη Μαχαιρίδου,η Γκάμπυ Καπόν,η Δήμητρα Σελεμίδου,η Έλενα Κουπατσάρη,η Στέλλα Πολυχρονιάδου,η Ράνια Σιδηροπούλου,η Μένη Μπασματζίδου,η Αθηνά Τσιάτσου,η Χριστίνα Αγαθαγγελίδου,η Νικόλ Αλιστρατινού,η Σοφία Σιδερά,η Χριστιάνα Βήκα,η Μαρία Αναστασιάδου,η Μαρία Θωμαδάκη και η Δέσποινα Κέζου.

Επίσης, παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Γιάννης Αργυρόπουλος,ο οποίος εκπροσώπησε το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΑΡΗ και πήγε και πήρε το κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ,στις 20:35 στο Sports cafe του Κλεάνθης Βικελίδης, από τον εντεταλμένο σύμβουλο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ,τον k. Εμμανουήλ Λάσκαρη.”

Προτεινόμενα Άρθρα