Το γκολ του Αργεντινού

Πόι… τρεις μήνες μετά

Το γκολ του Αργεντινού, που για δεύτερη φορά... λυτρώνει τον ΑΡΗ

Επέστρεψε στα γκολ ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από αρκετό καιρό

Ο ΑΡΗΣ χθες δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Αλεξανδρούπολης. Σε μία όμως από τις λίγες αξιόλογες φάσεις που δημιούργησε, τα κατάφερε με… δράστη τον Πόι. 

Ο Αργεντινός έδωσε την λύση με την κοντινή προβολή του στο 60′ και επέστρεψε τα γκολ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα τρεις μήνες.

Τελευταία φορά που ο Πόι βρήκε δίχτυα, ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο τον Εβρο Σουφλίου. Στο εύκολο 5-0 του ΑΡΗ επί των Θρακιωτών στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο 35χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων στο 76′, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Πόι… χαρίζει στον ΑΡΗ το τρίποντο, με την πρώτη να είναι κόντρα στην Καβάλα. Στον αγώνα του «Ανθή Καραγιάννη» ο Καπνίδης ισοφάρισε αρχικά το γκολ του Μπρατσιάνι και στο 82′ ο Πόι με κεφαλιά έδωσε στον ΑΡΗ το προβάδισμα και τελικά την νίκη.

Ετοιμο να πάρει πάλι… φωτιά!
Προηγούμενο άρθρο Ετοιμο να πάρει πάλι… φωτιά!
Επόμενο άρθρο «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»
«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News