Και γιατρός και…στάρ (vid)

από AllAboutARIS

"Με το αγόρι μου είχαμε γράψει σε κάμερα sex tape και αποφασίσαμε να το στείλουμε στο Σειρηνάκη"

Η Αφροδίτη Αδάμη λατρεύει το γυμνό, πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό και δηλώνει… γιατρός. Πτυχιούχος μάλιστα! Την κέρδισε όμως η υποκριτική σε ερωτικές ταινίες, αφού είναι μια από τις “μούσες” του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Χθες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “Όλα Πρώτη Φορά” και τόνισε ότι ήταν το όνειρό της από 12 χρονών, όταν πιτσιρίκα ακόμα στην Πάτρα, είδε για πρώτη φορά (κατά λάθος) ταινία πορνό.

«Στα δώδεκα μου είδα πρώτη φορά ερωτική ταινία και κάτι μου έκανε. Πρώτη φορά έκανα έρωτα στα 19 μου. Με το αγόρι μου είχαμε γράψει σε κάμερα sex tape και αποφασίσαμε να το στείλουμε στο Σειρηνάκη, ο οποίος ξετρελάθηκε με το ταλέντο μου. Το πορνό είναι για μένα τέχνη. Δεν το έκανα για τα λεφτά. Εξάλλου τα λεφτά είναι λίγα. Το έκανα γιατί μου άρεσε», δηλώνει.

Πόσο άβολα νιώθει η 24χρονη γιατρός την ώρα που κάνει σεξ μπροστά σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο; «Πρέπει να έχεις ταλέντο για να κάνεις τέτοιες ταινίες. Από την ιατρική έχω μάθει να είμαι εξοικειωμένη με το ανθρώπινο σώμα. Είναι λίγο άβολο να σε βλέπουν αλλά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα. Δουλειά είναι» απάντησε και κατέληξε: «Θέλω να πω σε όλους ότι το σεξ δεν είναι κακό πράγμα».

Προτεινόμενα Άρθρα