Νίκησε με ανατροπή στο παιχνίδι του πρώτου γύρου

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Οι "κίτρινοι" θα είναι υποψιασμένοι καθώς γνωρίζουν την δυσκολία του παιχνιδιού στην Χαλάστρα

Μπορεί ο ΑΡΗΣ να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, όμως οι «κίτρινοι» θέλουν να προσθέσουν μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα του Καμπανιακού αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο και δημιούργησε από νωρίς προβλήματα για τον ΑΡΗ όταν στο 11’ ο Κουντουράς άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Καμπανιακού κλείστηκε στα καρέ της και αρκέστηκε σε παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να αντιδράσει γρήγορα όμως το γκολ του Τατου στο 17’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 Όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πανε στα αποδυτήρια με τον Καμπανιακό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ, καθώς ο Άρης παρ’ότι είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία κινήσεων δεν απειλούσε ουσιαστικά. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όμως , ο Καπνίδης από κοντά με προβολή ισοφάρισε παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Ντούνη. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπαιξαν τον Καμπανιακό στο μισό γήπεδο και δεν τον άφησαν να πάρει ανάσα. Με τον Κυβελίδη από το 65΄ δίδυμο με τον Καπνίδη σφυροκόπησαν την άμυνα των φιλοξενούμενων κυρίως βέβαια με σέντρες και προσπάθειες του πολύ δραστήριου Πόι που μόλις πέρασε δεξιά… μεταλλάχθηκε.

Στο 81΄ ο Κυβελίδης νικηθηκε από τον πολύ καλό Κηπουρό αλλά στο 84΄ έβγαλε συστημένη σέντρα στον Τάτο που με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 86΄ ο Τάτος θα μπορούσε να τελειώσει το ματς αλλά σούταρε ψηλά, ενώ στο φινάλε ακυρώθηκε γκολ του Αδριανόπουλου που ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιτ και έτσι το παιχνίδι έληξε με 2-1.

Προτεινόμενα Άρθρα