Τώρα μπορεί να αφοσιωθεί στον... συμπολίτη

Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος από την ΝΔ

Τώρα μπορεί να αφοσιωθεί στον... συμπολίτη

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο κ.Παπαμιμίκος υπέβαλε την παραίτησή του στον αρχηγό του κόμματος, μετά την εκπεφρασμένη πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε διαγραφές για το φιάσκο της ΟΝΝΕΔ το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

O Kυριάκος Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να λάβει πειθαρχικά μέτρα κατά του Γραμματέα της ΝΔ, αλλά και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Γεωργιάδη και, όπως όλα δείχνουν, υπό την απειλή των διαγραφών, ο κ. Παπαμιμίκος οδηγήθηκε σε παραίτηση λίγες ημέρες πριν από το Συνέδριο του κόμματος. 

Συνεργάτες του Κυρ. Μητσοτάκη σημείωναν με νόημα ότι για τα έκτροπα του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν «ευθύνες και έχουν ονοματεπώνυμο».  

Μετά τις εξελίξεις που τίναξαν στον αέρα το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε το ξήλωμα και την επανίδρυση της οργάνωσης, ενώ εμφανιζόταν αποφασισμένος να διαγράψει τους κ.κ. Παπαμιμίκο και Γεωργιάδη, σε μία απόφαση που όμοιά της δεν υπάρχει στη γαλάζια ιστορία.

Πλάκωσαν στο ξύλο διαιτητές σε σεμινάριο
Προηγούμενο άρθρο Πλάκωσαν στο ξύλο διαιτητές σε σεμινάριο
Επόμενο άρθρο Ανακάλυψαν ”φάρμα μωρών” στην Ινδία
Ανακάλυψαν ”φάρμα μωρών” στην Ινδία

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News