«Κίτρινες» κορυφές παντού

από AllAboutARIS

Ο πρώτος γύρος των πλέι-οφ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά οι παίκτες του ΑΡΗ έχουν, ήδη, καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους.

Οι παίκτες των «κιτρίνων», πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στην Κηφισιά και κατέχουν τις πρώτες θέσεις στις στατιστικές κατηγορίες.

Αναλυτικά οι «κίτρινες» διακρίσεις έχουν ως εξής:

Πόντοι:

Ντόμινικ Ουότερς και Οκάρο Ουάιτ, είναι οι δύο καλύτεροι σκόρερ των πλέι-οφ μέχρι στιγμής, με 47 και 40 πόντους αντίστοιχα

Ασίστ:

Στις ασίστ την πρωτοκαθεδρία έχουν ο Ντόμινικ Ουότερς με 14 και ο Τζερέλ ΜακΝίλ με 13.

Ριμπάουντ:

Και στον τομέα των ριμπάουντ ο Αυτοκράτορας έχει διπλή εκπροσώπηση. Ο Τζέικ Κόεν και ο Οκάρο Ουάιτ κατέχουν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα με 17 «σκουπίδια» (στην κορυφή της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας είναι οι Μαυροκεφαλίδης και Μαυροειδής με 18).

Μπλοκ:

Καλύτερος μπλοκέρ των πλέι-οφ, αυτήν την ώρα, είναι ο Οκάρο Ουάιτ με 4.

Βολές:

11 εύστοχες βολές μετράει ο Τζερέλ ΜακΝίλ στην postseason, όσες και ο Οκάρο Ουάιτ (στην 1η θέση βρίσκεται ο Χάτσερ με 16 εύστοχες).

Δίποντα:

Ντόμινικ Ουότερς και Οκάρο Ουάιτ με 10 εύστοχα δίποντα, κατέχουν την 2η και την 3η θέση στην σχετική κατηγορία (μπροστά τους βρίσκεται ο Ουόρικ με 12).

Τρίποντα:

Στην 1η θέση ακόμη μίας στατιστικής κατηγορίας βρίσκεται ο Ντόμινικ Ουότερς, ο οποίος μετράει 6 εύστοχα σουτ πίσω από την γραμμή των 6,75 (6 εύστοχα έχει και ο Βασιλειάδης).

Κλεψίματα:

Πρώτος «κλέφτης» των πλέι-οφ είναι ο Τζερέλ ΜακΝίλ με 5 (5 έχει και ο Μάντεν, ο οποίος όμως δεν θα έχει την δυνατότητα ν’ αυξήσει τα νούμερά του, μιας και το Ρέθυμνο δεν συνεχίζει στα πλέι-οφ).

Αξιολόγηση:  

Τρεις παίκτες του ΑΡΗ βρίσκονται στην συγκεκριμένη κατηγορία. Στα δύο πρώτα σκαλοπάτια βρίσκεται ο Ντόμινικ Ουότερς και ο Οκάρο Ουάιτ με 50 βαθμούς, ενώ στην 4η θέση με 36 βαθμούς ακολουθεί ο Τζερέλ ΜακΝίλ.

Λάθη:

Σε 9 λάθη έχει υποπέσει μέχρι στιγμής ο Ντόμινικ Ουότερς και βρίσκεται στην 1η θέση της σχετικής λίστας.

Κερδισμένα φάουλ:

Στην 2η θέση με 14 κερδισμένα φάουλ βρίσκεται ο Τζερέλ ΜακΝίλ, ένα λιγότερο από τον πρώτο Χάτσερ.

Βολές%:

Αλάνθαστος από την γραμμή της… φιλανθρωπίας είναι ο Ντόμινικ Ουότερς, ο οποίος έχει ευστοχήσει σε όλες του τις προσπάθειες.

Δίποντα%:  

Οκάρο Ουάιτ και Ντόμινικ Ουότερς, διακρίνονται σε μία ακόμη στατιστική κατηγορία. Ο φόργουορντ του ΑΡΗ είναι στην 2η θέση με ποσοστό 71,43% και στην 3η θέση πίσω του βρίσκεται ο συμπαίκτης του με ποσοστό 66,67% (πρώτος είναι ο Ουόρικ με 80% ευστοχία).

Τρίποντα%:

Την κούρσα στα εύστοχα τρίποντα οδηγεί ο Ντόμινικ Ουότερς, ο οποίος σουτάρει με 75%(!) πίσω από την γραμμή των 6,75.

Προτεινόμενα Άρθρα