Κανονικά στην αποστολή είτε αγωνιστεί είτε όχι

Στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς η Σαράποβα

Κανονικά στην αποστολή είτε αγωνιστεί είτε όχι

Η Μαρία Σαράποβα είναι μία από τις τέσσερις τενίστριες που έχουν δηλωθεί από τους Ρώσους για να μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Παρότι η Ρωσίδα σταρ έχει αποκλειστεί προσωρινά μέχρι την ανακοίνωση της οριστικής της τιμωρίας της από την ITF, η ρωσική ομοσπονδία αντισφαίρισης την περιέλαβε στην αποστολή. 

«Θα συμπεριλάβουμε την Σαράποβα στην ομάδα, την οποία πρέπει να ανακοινώσουμε έως τις 6 Ιουνίου», δήλωσε ο Σαμίλ Ταρπίτσεφ, μέλος της εθνικής ολυμπιακής επιτροπής και πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας τένις στο ειδησεογραφικό πρακτορείο R-Sport και πρόσθεσε: «Είτε αγωνιστεί είτε όχι, θα αποφασιστεί έως το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ρολάντ Γκαρός».

Θυμίζουμε ότι η κάτοχος 5 γκραν σλαμ βρέθηκε θετική σε meldonium σε έλεγχο που είχε υποβληθεί στο Αυστραλιαν Όπεν, το ανακοίνωσε η ίδια την 1η Μαρτίου 2016 και η προσωρινή τιμωρία της ξεκίνησε στις 12 του ίδιου μήνα.

Στο Basketball Champions League και η Κηφισιά
Προηγούμενο άρθρο Στο Basketball Champions League και η Κηφισιά
Επόμενο άρθρο «Τον τελικό εκεί που εμείς θέλουμε»
«Τον τελικό εκεί που εμείς θέλουμε»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News