Άκρως ευχαριστημένος από την εκδήλωση των εγκαινίων της νέας πτέρυγας του Μουσείου Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. έμεινε ο Νίκος Γκάλης που ήταν και αυτός που έκοψε την κορδέλα

Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη (pic)

Άκρως ευχαριστημένος από την εκδήλωση των εγκαινίων της νέας πτέρυγας του Μουσείου Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. έμεινε ο Νίκος Γκάλης που ήταν και αυτός που έκοψε την κορδέλα

«Χάρηκα πολύ που συνάντησα παλιούς φίλους και συναθλητές»

Ο κ. Νίκος Γκάλης με μήνυμα του στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media έδωσε συγχαρητήρια τον ΕΣΑΚΕ και την ΧΑΝΘ για την όμορφη βραδιά των εγκαινίων της πτέρυγας του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, που είναι αφιερωμένη στο επαγγελματικό μπάσκετ και χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή ότι έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τον πρόεδρο της ΧΑΝΘ κ. Ιωάννη Σωσσίδη και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργο Χαλβατζάκη.

 Το μήνυμα του κ. Γκάλη: «Θέλω να συγχαρώ τη Χ.Α.Ν.Θ. και τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για την πολύ όμορφή βραδιά των εγκαινίων της νέας πτέρυγας του Μουσείου Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. που αφορά το επαγγελματικό μπάσκετ. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα το ότι έκοψα την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τον Πρόεδρο της Χ.Α.Ν.Θ. και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Χάρηκα πολύ που συνάντησα παλιούς φίλους και συναθλητές».

Τεστάρει ο Χάγκινς
Προηγούμενο άρθρο Τεστάρει ο Χάγκινς
Επόμενο άρθρο Κλειδί η περιφερειακή άμυνα
Κλειδί η περιφερειακή άμυνα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News