Και με τη βούλα στην Σίτι ο Νολίτο

από AllAboutARIS

Εξαργύρωσε τις καλές του χρονιές με την Θέλτα ο Ισπανός επιθετικός

Έπειτα από την παρουσία του στο Euro 2016 με την εθνική ομάδα της Ισπανίας μέχρι και τη φάση των «16» της διοργάνωσης που φέτος διεξήχθη στη Γαλλία, ο Νολίτο ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το συμφωνητικό που υπέγραψε έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και όπως άφησε να εννοηθεί από τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Ισπανός κόουτς και το γεγονός πως αναλαμβάνει πλέον εκείνος το… γαλάζιο «καράβι», έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

 
«Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Θα παλέψω για να δείξω την αξία μου και να φανούν στο γήπεδο όλα εκείνα τα στοιχεία που έχω παρουσιάσει και σε προηγούμενες ομάδες μου. Ο Πεπ είναι από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ξέρει καλά το ποδόσφαιρο και θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και να εξελιχθώ» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου από το Μάντσεστερ.

Στις τελευταίες τρεις σεζόν, όπου ο Νολίτο αγωνιζόταν στη Θέλτα, πέτυχε 39 γκολ σε 103 παιχνίδια, ενώ το κόστος της μεταγραφής έφτασε περί τα 16 εκατομμύρια ευρώ. 

Προτεινόμενα Άρθρα