Αναδιοργανώνεται για να επιστρέψει

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ.ΑΡΗΣ δρομολογεί τις απαραίτητες διαδικασίες για τη στελέχωση της ομάδας του βόλεϊ και να διεκδικήσει την επάνοδό της στην Α1.

Αναλαμβάνει δράση ο Ερασιτέχνης για την αναδιοργάνωση και άμεση επάνοδο στην Α1 της ομάδας βόλεϊ που υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν. Όπως είχε καταγράψει νωρίτερα το AllAboutARISπρώτος στόχος της διοίκησης του ΑΣ ΑΡΗΣ είναι να διατηρήσουν τον Γιάννη Μέλκα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και κατόπιν να προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση όλου του οικοδομήματος στο βόλεϊ, αρχής γενομένης από τα τμήματα υποδομής. Η ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη αναφέρει σχετικά;

“Την αναδιοργάνωση του ανδρικού βόλεϊ από τη βάση του, δηλαδή από τις ακαδημίες, το παιδικό και το εφηβικό, έχει δρομολογήσει ο Α.Σ.ΑΡΗΣ, έχοντας φυσικά ως προτεραιότητα των ενεργειών του την οργάνωση και στελέχωση της ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί φέτος στην Α2.

Με απόφασή του, το Δ.Σ. του Α.Σ.ΑΡΗΣ εξουσιοδότησε τόσο τον πρόεδρο, Γιάννη Ψηφίδη όσο και τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη  να προχωρήσουν στην οργάνωση του τμήματος. Στόχος όλων η δυναμική παρουσία του Συλλόγου και η επάνοδος του στη φυσική του θέση την Α1 κατηγορία.

Ήδη ο Α.Σ.ΑΡΗΣ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον κ. Γιάννη Μέλκα, προκειμένου να καθίσει εκ νέου στον πάγκο της ομάδας και να συμβάλει με την εμπειρία του στην ισχυρή παρουσία του ΑΡΗ στους αγώνες κόντρα στις ομάδες με τις οποίες κληρώθηκε στον όμιλό του”.

Προτεινόμενα Άρθρα