Ετσι θα παίξει στην πρεμιέρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το σενάριο που θέτει τον Αλγερινό στην διάθεση του Αναστόπουλου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ως γνωστόν «κουβαλάει» μία τιμωρία από την περσινή σεζόν, η οποία του στερεί την συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ή μήπως οχι;

Οσο περνούν οι εβδομάδες και το πρωτάθλημα δεν αρχίζει, «πλησιάζει» ένας συνδυασμός συγκυριών που θα δώσει το δικαίωμα στον Αλγερινό να είναι στη διάθεση του Αναστόπουλου για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Συγκεκριμένα, εάν το πρωτάθλημα δεν αρχίσει ούτε τις δύο επόμενες εβδομάδες, τότε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΑΡΗ θα είναι με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος. Αρα ο 32χρονος άσσος θα εκτίσει την τιμωρία του σε εκείνον τον αγώνα και θα είναι… καθαρός για το πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα εκτίσει κανονικά στο πρώτο ματς της Football League και θα παίξει στο Κύπελλο.

Το σενάριο αυτό είναι ναι μεν πιθανό αλλά μακρινό, αφού βάσει των τωρινών προβλέψεων, η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος αναμένεται το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο.