Οταν μιλάει η εμπειρία…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν ξεγράφεις έτσι έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Ρεάλ Μαδρίτης

Αν ο ΑΡΗΣ φέτος από το ξεκίνημα της προετοιμασία του είχε ένα… μαύρο πρόβατο, αυτός για πολλούς ίσως να ήταν ο Ραούλ Μπράβο. 

Ο Ισπανός στόπερ επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα, σε μία δεύτερη θητεία όμως που δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η απουσία του από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας «χτύπησε» άσχημα σε αρκετούς και ειδικά στον Νίκο Αναστόπουλο που δεν είχε στα βασικά του πλάνα τον 35χρονο αμυντικό. Για αυτό άλλωστε και αποκτήθηκε ο Ματζίντ Μπουγκέρα. 

Οσο ο Αλγερινός δεν κάνει το ντεμπούτο του, ο Ραούλ Μπράβο παραμένει βασικός και στο παιχνίδι με την Καρδίτσα απέδειξε τον λόγο. Ηταν ίσως ο κορυφαίος του ΑΡΗ στο γήπεδο, με μαχητικότητα, νεύρο και φυσικά εκείνος που χάρισε στην ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας. Και όλα αυτά παίζοντας κυρίως με την εμπειρία του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε να αγωνίζεται επί σειρά ετών στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ακόμα και ο Μπουγκέρα έρθει από τα… πιτς και πάρει φανέλα βασικού, το σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ έχει μία εξίσουν έμπειρη λύση από πίσω. Με τις καλές ή κακές του στιγμές.