Σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις τα Χριστούγεννα!

από AllAboutARIS

Να αιματοκυλίσουν εμπορικά κέντρα και εορταστικές εκδηλώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων στην Ευρώπη είναι πιθανό ότι προετοιμάζουν οι δολοφονικοί «εγκέφαλοι» του ISIS.

Επί ποδός βρίσκονται οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες των χωρών της Ευρώπης. Πληροφορίες που έφθασαν στα στρατηγεία τους εξηγούν τους λόγους του συναγερμού.

Οι θεωρούμενοι ως στόχοι τους είναι πολυσύχναστα σημεία, όπως εμπορικά κέντρα, όπου η κίνηση θα είναι στο αποκορύφωμα, και μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις, τύπου χάπενινγκ, για τις γιορτές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ως επιπλέον κίνητρο για σχεδιαζόμενες «τυφλές» επιθέσεις της ISIS, την εκδίκηση εκ μέρους της τρομοκρατικής οργάνωσης για το μπαράζ συλλήψεων μελών της στη Γαλλία. 

Πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, έχουν αποκαλύψει ότι «διαθέτουν αξιόπιστες πληροφορίες». Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, το αυτοαποκαλούμενο «Ισλαμικό Κράτος» και άλλες ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες, “σχεδιάζουν δολοφονίες αθώων πολιτών σε όλη την Ευρώπη, μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες”. 

Ήδη, ειδικές μονάδες της αστυνομίας έχουν τεθεί σε επιφυλακή για τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βρετανία.

Για τους λόγους αυτούς, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν το δημόσιο συνωστισμό και να είναι σε εγρήγορση.

Τα ίδια μέτρα προφύλαξης συστήνουν στους πολίτες τους, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι αρχές στη Βρετανία και οι περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα