«Παράνομη και καταχρηστική η επίσχεση εργασίας»

από AllAboutARIS

«Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη»

Tην απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας από αύριο, σχολίασε μιλώντας στο thestival.gr, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρηστός Στεφανίδης.

Μάλιστα ο κ. Στεφανίδης τόνισε πως την Δευτέρα η διοίκηση του ΟΑΣΘ θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή.

“Είναι λάθος η απόφασή τους αυτή. Το Σωματείο είναι λάθος διότι στις συζητήσεις που έγιναν στις 23 του μηνός υπό την προεδρία του κ. Σπίρτζη ελέγχθηκαν και μας υπεδείχθη η κοινή υπουργική απόφαση που λέει ότι τα χρήματα, τα 12 εκατομμύρια από τα 18 είναι άμεσα καταβλητέα. Μετά τον έλεγχο που θα κάνει το υπουργείο Οικονομικών όπου με πήρε τηλέφωνο σήμερα, μετά την προκήρυξη της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων η υπάλληλος που απασχολείτο με τον έλεγχο αν όντως εισπράτταμε 13% και αποδίδαμε 24 και μου είπε ότι τελείωσε ο έλεγχος αυτός, υπεβλήθη για υπογραφή στον γενικό διευθυντή ο οποίος είναι σε άδεια, θα το υπογράψει την Δευτέρα και στη συνέχεια θα περάσει από τον κ. Χουλιαράκη και θα εκταμιευτούν τα χρήματα το γρηγορότερο”, δήλωσε στο thestival.gr, ο κ. Στεφανίδης και πρόσθεσε:

“Κατά την άποψη μου, έστειλα και έγγραφο στον κ. Τσερμενίδη ότι η επίσχεση εργασίας είναι παράνομη και καταχρηστική. Την Δευτέρα θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή. Ετοιμάστηκαν και θα κατατεθούν”.

Προτεινόμενα Άρθρα