Οι πρώτες σκέψεις…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα κρίνεται του Καράμπελα

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα έχει μπει στην τελική ευθεία και όπως πάντα, έτσι και τώρα οι επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου έχουν το δικό τους ενδιαφέρον

Στη χθεσινή προπόνηση ο 58χρονος τεχνικός φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του με τις δοκιμές που έκανε, δείχνοντας ότι έχει στο μυαλό του και το 4-3-3. Με έναν «κόφτη», τον Ρόβα, και εσωτερικούς μέσους Ανάκογλου και Παυλίδη. Με τον Νέτο να διεκδικεί επίσης μία θέση.

Στην επίθεση, ο Ιλιτς ήταν εκείνος που δοκιμάστηκε στην κορυφή, με τον Τάτο στα δεξιά και τους Μπαργκάν-Μιλούνοβιτς να «παίζουν» για την αριστερή πτέρυγα.

Οσον αφορά τα μετόπισθεν, ο Τσουμάνης δοκιμάστηκε στο αριστερό άκρο ελέω της απουσίας του Καράμπελα που ακολούθησε ατομικό εξαιτίας ίωσης, με τη συμμετοχή του πρώην μπακ της Λεβάντε να κρίνεται σήμερα. Στα στόπερ δοκιμάστηκε το γνωστό δίδυμο Ραούλ Μπράβο-Ιντζίδη και ο Μπούρμπος στο δεξί άκρο με τον Διούδη στο τέρμα.

Ολα τα παραπάνω φυσικά αποτελούν για την ώρα μόνο σκέψεις και δοκιμές για τον «αλενατόρε», με τη σημερινή προπόνηση να προσφέρεται για πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα