«AllAboutARIS» και «Libero 107,4» στην SPORTEXPO! (pics)

από AllAboutARIS

Μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου εκεί θα «χτυπάει» η καρδιά του αθλητισμού

Άνοιξε σήμερα η αυλαία της κορυφαίας έκθεσης για τον αθλητισμό στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εκεί όπου το παρών δίνουν το «AllaboutARIS» και το «Libero 107,4».

Έτσι, λοιπόν, από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, η καρδιά του αθλητισμού θα «χτυπάει» στον χώρο της Έκθεσης, όπου φιλοξενείται για δεύτερη χρονιά η «SPORTEXPO».

Κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα της Έκθεσης, πλήθος κόσμου του αθλητισμού έδωσε το παρών, όμως, δυστυχώς, γίναμε μάρτυρες πολλών παραπόνων φίλων του ΑΡΗ, οι οποίοι βρέθηκαν στην SPORTEXPO, ψάχνοντας μάταια για κάποιο περίπτερο της αγαπημένης τους ομάδας. Μάλιστα, πέρα από το «AllaboutARIS», που είναι, όμως, ένα μέσο ενημέρωσης και δεν εκπροσωπει τον επίσημο ΑΡΗ, δεν υπάρχει καν ένα υποτυπώδες «κιτρινόμαυρο» σημείο. Για εμάς είναι τιμή η παρουσία μας για δεύτερη χρονιά, αλλά είναι απαράδεκτο να είναι παντελώς απών ο ΑΡΗΣ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης). Δεν είναι δυνατόν ένα site και μόνο να αποτελεί την μοναδική κιτρινόμαυρη παρουσία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Άλλοι στην θέση μας θα…πανηγύριζαν. Για εμάς ο προβληματισμός είναι τεράστιος…

Ακόμα και ο ΓΣ Ηρακλής με τα τεράστια προβλήματα, έχει τη δικιά του γωνιά, ενώ την ίδια στιγμή όλη η Έκθεση είναι γεμάτη Π.Α.Ο.Κ. Πέρα από σχεδόν όλα τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ, περίπτερο η ΠΑΕ, περίπτερο υπερπλήρες η ΚΑΕ και μάλιστα με το ενα δέκατο της ιστορίας του μπασκετικού ΑΡΗ. Δεν είναι δυνατόν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχει φανέλες του Μπέρι ή του Λέβινγκστον και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ που θα μπορούσε να βγάζει κάθε χρόνο όλο το μπάτζετ της με φανέλες “του Γκάλη, του Γιαννακη και των άλλων παιδιών” να μην είναι πουθενά 100 μέτρα από το Ναό του μπάσκετ το Nick Galis Hall.

Και το σημειώνουμε αυτό για ν΄ αντιληφθούμε ότι επικοινωνιακά ο ΑΡΗΣ είναι πολύ πίσω, αλλά δεν φταίει μόνο η εύνοια των άλλων.

Σύμφωνα, πάντως, με τους διοργανωτές, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε κλείσει χώρο για περίπτερο, όπως είχε και πέρυσι, αλλά την τελευταία στιγμή ακύρωσε τη συμμετοχή της. ΠΑΕ και ΑΣ δεν ασχολήθηκαν καν και σιγουρα έχουν πολλά σημαντικοτερα θέματα, αλλά και τέτοια ζητήματα δείχνουν την έλλειψη οργάνωσης και επικοινωνιακής υστέρησης.

Από το περίπτερό μας πέρασαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης με το επιτελείο του, αλλά και ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τον Φάνη Κατεργιαννάκη, όπως και πλήθος φίλων της ομάδας με την επισκεψιμότητα να κορυφώνεται Παρασκευή και Σάββατο.

Προτεινόμενα Άρθρα