Diamond League: Εγκατέλειψε ο Καραλής έπειτα από τραυματισμό (vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο άλμα επί κοντώ του Diamond League της πόλης Σιαμέν στην Κίνα, εγκαταλείποντας μετά το δεύτερο άλμα του στα 5,92 μέτρα, μετά και από ένα μικροτραυματισμό.

Έχοντας περάσει νωρίτερα τα 5,82 μέτρα με την πρώτη προσπάθεια, ο Εμμανουήλ Καραλής εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Μόντο Ντουπλάντις, αλλά δεν κατάφερε να “κυνηγήσει” τελικά μία νέα υψηλή επίδοση, στο Diamond League της Κίνας.

Μετά τη δεύτερη άκυρη προσπάθειά του στα 5,92 μέτρα, ο “Μανόλο” εμφανίστηκε να έχει ματώσει στο πρόσωπο και αποφάσισε τελικά να εγκαταλείψει τον αγώνα, καθώς είχε σκιστεί το χείλος του από το κοντάρι.

Super League 2: Γκολάρες από Μαυριά και Μουστακόπουλο, στο 1-3 το Ηλιούπολη-Καλαμάτα! (vids)
Προηγούμενο άρθρο Super League 2: Γκολάρες από Μαυριά και Μουστακόπουλο, στο 1-3 το Ηλιούπολη-Καλαμάτα! (vids)
Επόμενο άρθρο Νίκη και βήμα 5άδας για την Τσέλσι
Νίκη και βήμα 5άδας για την Τσέλσι