Η Δομή Εις το Όνομα του Άλκη τίμησε την μνήμη του Τόσκο και του Νάσου Κωνσταντίνου (pics)

Αύριο 4 Μαΐου συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που άφηνε την τελευταία του πνοή o Νάσος Κωνσταντίνου.

Μέλη της Δομής 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη στα πλαίσια των δράσεων για την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου 2025 ανήρτησαν σε αυτό ακριβώς το σημείο ένα πανό που έγραφε: Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ – ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ και άφησαν αναμμένο ένα κερί στη μνήμη του Νάσου.

Το ίδιο πανό αναρτήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2025 στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο σημείο που δολοφονήθηκε φρικτά ο οπαδός του Άρη από τη Βουλγαρία, Τόσκο Μποζατζίσκι.

Αρκετοί δρομείς του 1ου Αγώνα για την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου περνώντας από αυτό το σημείο (της διαδρομής του αγώνα) άφηναν ένα λουλούδι στη μνήμη του Τόσκο.

Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη δημοσιοποίησε σήμερα για πρώτη φορά τις αντίστοιχες ενέργειες (και φωτογραφίες), που πραγματοποίησε στα πλαίσια του πνεύματος της Πανελλήνιας Ημέρας Φιλάθλου, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη αυτών των 2 νέων ανθρώπων και ως ελάχιστη συμβολική κίνηση συμπαράστασης στον πόνο των 2 οικογενειών.

Σε πρώτο πλάνο η τριάδα των Μπράμπετς, Μορόν και Σπίκιτς (pic)
Προηγούμενο άρθρο Σε πρώτο πλάνο η τριάδα των Μπράμπετς, Μορόν και Σπίκιτς (pic)
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την έκρηξη στο πάρκινγκ (pics+vid)
Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την έκρηξη στο πάρκινγκ (pics+vid)