Νεκρός 17χρονος γκόλφερ στη φονική πυρκαγιά του Κραν Μοντάνα (vid)

Η φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντάνα έχει σκορπίσει τη θλίψη στη διεθνή κοινότητα. Μεταξύ των ταυτοποιημένων θυμάτων είναι και ο Ιταλός αθλητής του γκολφ, Εμανουέλε Γκαλεπίνι που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 17 ετών.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 01:30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο μπαρ “La Conspellation” και με βάση τα ανακοινωθέντα οι νεκροί ανέρχονται στους 40 και οι τραυματίες τους 115. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Μετς, Ταχίρις Ντος Σάντος.

Η ιταλική ομοσπονδία γκολ αναφέρει στην ανακοίνωσή της: “Η Ιταλική Ομοσπονδία Γκολφ θρηνεί για τον χαμό του Εμανουέλε Γκαλεππίνι, ενός νέου αθλητή που μετέφερε μαζί του πάθος και αυθεντικές αξίες. Σε αυτή τη στιγμή μεγάλης θλίψης, η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του και σε όλους όσους τον αγάπησαν. Εμανουέλε, θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας“.

Βγήκε πεζός στην Εθνική Οδό και περπάτησε δύο χιλιόμετρα! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Βγήκε πεζός στην Εθνική Οδό και περπάτησε δύο χιλιόμετρα! (vid)
Επόμενο άρθρο ΝΒΑ: Το διπλό μπλοκ του Έτζκομπ στην κορυφή του Top-10 (vids)
ΝΒΑ: Το διπλό μπλοκ του Έτζκομπ στην κορυφή του Top-10 (vids)