Ο Τζόκοβιτς κάνει ιδιαίτερα με το… αζημίωτο (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζει μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία στο Μαρόκο, καθώς τον Δεκέμβριο θα φιλοξενήσει μόλις 12 άτομα σε ένα exclusive πρόγραμμα ευεξίας.

Ο Σέρβος πρωταθλητής θα βρεθεί στο Μαρακές από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την πολυτελή ξενοδοχειακή αλυσίδα Aman, της οποίας είναι παγκόσμιος πρεσβευτής.

Οι 12 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με τον Τζόκοβιτς και να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοσοφία που ακολουθεί για τη σωματική και πνευματική του αποκατάσταση, τη χαλάρωση και τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης.

Η εμπειρία θα πραγματοποιηθεί στην υπερπολυτελή βίλα Amanjena, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στους πρόποδες των βουνών του Άτλαντα.

Το πρόγραμμα θα συνδυάζει τη διαμονή σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον με τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τον 38χρονο τενίστα και τις πρακτικές που έχει εντάξει στην καθημερινότητά του.

Σύμφωνα με το «Vog Adria», το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα υψηλού κόστους, καθώς η συμμετοχή ανέρχεται περίπου στα 50.000 δολάρια ανά άτομο. Ο Τζόκοβιτς έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν αντίστοιχες αποκλειστικές εμπειρίες σε διάφορα μέρη του κόσμου.

NOVIBET ALLABOUTARIS TV NEWS: Πρώτη ενημέρωση για όλα τα μέτωπα! (vid)
Προηγούμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV NEWS: Πρώτη ενημέρωση για όλα τα μέτωπα! (vid)