Wimbledon: Η Καλίνινα θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, για να φτιάξει το σπίτι των γονιών της στο βομβαρδισμένο Ιρπίν

από AllAboutARIS

Οι βομβαρδισμοί της Ρωσίας στο Ιρπίν, κατέστρεψαν, μεταξύ άλλων, το σπίτι της οικογένειας της Ανχελίνα Καλίνινα, η οποία χθες προκρίθηκε στον β’ γύρο του Wimbledon.

Η Ουκρανή θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο slam καθώς το κίνητρό της είναι καθαρά οικονομικό. Θέλει να βγάλει τα χρήματα που θα της επιτρέψουν να χτίσει ξανά το σπίτι των γονιών της από την αρχή και ήδη έκανε το πρώτο βήμα, καθώς η πρόκριση στον β’ γύρο της προσφέρει 78.000 δολάρια. Αν καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο της συμπατριώτισσάς της, Λέσια Τσουρένκο, το ποσό αυτό θα αυξηθεί στις 120.000.

«Το σπίτι τους δέχθηκε επίθεση, υπάρχουν μεγάλες τρύπες σε αυτό. Πρέπει να χτιστεί από την αρχή. Δεν μπορούν πια να ζήσουν σε αυτό. Βρίσκονται στο διαμέρισμά μου, όπου είναι και ο σύζυγος μου. Είναι ασφαλείς και αβλαβείς, αυτό είναι το πιo σημαντικό. Η νίκη ή η ήττα εδώ, μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καλίνινα, που πρόσφατα στο Ιστμπουρν, είχε κερδίσει την Σάκκαρη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X