Θεσσαλονίκη: Αντιμέτωπος με κακούργημα ο 44χρονος τραγουδιστής που συνελήφθη για επεισόδιο με αστυνομικούς

Να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο για τον 44χρονο τραγουδιστή που συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα, όταν αρνήθηκε να υποβληθεί σε αστυνομικό έλεγχο, απειλώντας και εξυβρίζοντας τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ., ζήτησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί ο κατηγορούμενος με την αυτόφωρη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο googlareis.gr

Συνεδριάζει για πρόγραμμα & ενέργειες για το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων  η Σούπερ Λίγκα
Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει για πρόγραμμα & ενέργειες για το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων η Σούπερ Λίγκα
Επόμενο άρθρο Επιτέθηκε με… γαλλικά στους διαιτητές ο Τεόντοσιτς μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Μπασκόνια! (vid)
Επιτέθηκε με… γαλλικά στους διαιτητές ο Τεόντοσιτς μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Μπασκόνια! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News