Την κίνηση με την απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβανη ολοκλήρωσαν στον Αστέρα Τρίπολης.
Οι Αρκάδες είχαν φτάσει σε συμφωνία με τον διεθνή εξτρέμ και βρίσκονταν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Εγιούπσπορ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η τουρκική ομάδα απέστειλε πριν από λίγα λεπτά τα απαραίτητα έγγραφα, με τον Χατζηγιοβανη να μεταβαίνει άμεσα στην Τρίπολη.
Ο Έλληνας εξτρέμ θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι και θα υπάρξει βατή ρήτρα αγοράς του το καλοκαίρι από τους Αρκάδες.
Ο Χατζηγιοβάνης αποφάσισε το 2022 να φύγει από τον Παναθηναϊκό, όπου ανδρώθηκε κι αναδείχθηκε και επέλεξε την Τουρκία. Αγωνίστηκε πρώτα στην Ανκαραγκούτσου (με 71 συμμετοχές και 7 τέρματα) κι έπειτα στην Εγιούπσπορ (μόλις 6 παιχνίδια με 1 ασίστ).
Ως μέλος του Παναθηναϊκού, φυσικά, ο Έλληνας άσος πανηγύρισε το Κύπελλο του 2022, ενώ, θα βρεθεί και σε τρίτη ομάδα παρέα με τον Φεντερίκο Μακέντα, μετά τους «πράσινους» και την Ανκαραγκούτσου.