Συνελήφθη ιερέας στο Αγρίνιο για παιδική πορνογραφία

Σοκάρει το άκουσμα της είδησης ότι 49χρονος ιερέας στο Αγρίνιο, έχει συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, καθότι εντοπίστηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη, μετά από προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αγρινίου, κατόπιν καταγγελίας.

Σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας και θα οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα εντός της ημέρας, με τις διαστάσεις της υπόθεσης ωστόσο να μη σταματούν εκεί. O ιερέας είναι πολύ γνωστός στην περιοχή, ιερουργεί σε χωριά και όχι μόνο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση έχει πολύ «βάθος» και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ σοβαρά αδικήματα, πέραν της παιδικής πορνογραφίας, που αναμένεται να σοκάρουν την τοπική κοινωνία. 

Εφόσον τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και η άρση των προσωπικών του δεδομένων.

Αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές.

Πηγή: agriniopress.gr

Πιτίνο: “Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα είμαστε έτοιμοι”
Προηγούμενο άρθρο Πιτίνο: “Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα είμαστε έτοιμοι”
Επόμενο άρθρο Η Λέγκια Βαρσοβίας θέλει τον Ρόουζ
Η Λέγκια Βαρσοβίας θέλει τον Ρόουζ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News