Φωτιές: Πάνω από 800 δωμάτια ξενοδοχείων έχουν δεσμευθεί για τις πληγείσες περιοχές

Ηδη από το ξεκίνημα της εβδομάδας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος με τον πρόεδρο Αλέξανδρο Βασιλικό, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ενώσεις Ξενοδόχων αλλά και τον ΕΟΔΥ- ο οποίος έχει αναλάβει το συντονισμό μέσω του τηλεφωνικού του κέντρου 1135 – παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, ώστε ανάλογα με τις συνθήκες σε κάθε περιοχή να συγκεντρώνεται καθημερινά και ο ανάλογος αριθμός δωματίων. Κατόπιν συμφωνίας με την Πολιτική Προστασία, οι ξενοδόχοι, όπως έχει προβλεφθεί, θα λαμβάνουν αποζημίωση για τα δωμάτια που θα διαθέτουν.

Τα περισσότερα δωμάτια ξενοδοχείων που διατίθενται αυτή την στιγμή, βρίσκονται, όπως είναι εύλογο, στην Αττική όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και ακολουθούν η Εύβοια και η Πελοπόννησος, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει και την ψυχολογική υποστήριξη των πληγέντων, έστω κι αν σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές οι πολίτες δεν είναι συνήθως πρόθυμοι να απομακρυνθούν πολύ από τον τόπο κατοικίας τους.

Όγδοη στο βάδην η Ντρισμπιώτη
Προηγούμενο άρθρο Όγδοη στο βάδην η Ντρισμπιώτη
Επόμενο άρθρο Ολοταχώς για MVP ο Ντόντσιτς!
Ολοταχώς για MVP ο Ντόντσιτς!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News