Αντίστροφη μέτρηση για τη σεζόν, συνεχίζεται η διάθεση του ενιαίου διαρκείας του Α.Σ. ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ ξεκίνησε. Και παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση του ενιαίου εισιτηρίου διαρκείας, το οποίο καθιερώνει από φέτος ο σύλλογος.

Ο Ερασιτέχνης καθιέρωσε ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για όλα τα αγωνιστικά τμήματά του. Το διαρκείας κοστίζει 50 ευρώ, ενώ τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ. έχουν έκπτωση 20%, κάτι που σημαίνει ότι θα πληρώσουν 40 ευρώ. Κάτι που μπορεί να γίνει μόνο μέσω αγοράς από τα γραφεία των μελών στην οδό Παπαναστασίου και όχι από τη VIVA.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 διατίθενται:

-Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 09:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Αλκμήνης 69),

-Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου),

-Ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα της VIVA. (https://www.viva.gr/tickets/sports/a–s–aris–eniaio–diarkeias–agonistikon–tmimaton/).

Σημειώνεται ότι όσοι αγοράσουν διαρκείας από τη VIVA, μπορούν να παίρνουν το καρτελάκι τους μόνο από τη γραμματεία του του Α.Σ. (οδός Αλκμήνης), από τις 09:00 έως τις 17:00.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X