Βόλεϊ Γυναικών: Ντέρμπι στην Αθήνα με στόχο το… πλεονέκτημα

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ (4η θέση – 49 βαθμούς) ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει (19/2 – 18:45) την ΑΕΚ (5η θέση – 48 βαθμούς), στην πρώτη φετινή κόντρα των δύο ομάδων (ο αγώνας του πρώτου γύρου δεν είχε διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ΑΕΚ).

Είναι σαφές ότι και οι δύο ομάδες θέλουν αυτή τη νίκη που θα τους δώσει ένα ενδεχόμενο προβάδισμα ενόψει και των πλέι οφ.

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης και έθεσε ως στόχο τη νίκη:

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς κι όποια ομάδα νικήσει θα έχει τον πρώτο λόγο για την τετράδα και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα την οποία φέτος λόγω των καταστάσεων δεν την έχουμε αντιμετωπίσει κι αυτό δίνει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα άλλα ματς, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και κατεβαίνουμε με στόχο τη νίκη».

«Είναι ένα ακόμη ντέρμπι για εμάς, αν και γενικά μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου το πρόγραμμα μας έχει πολύ δυνατά παιχνίδια. Η αυριανή είναι μία σημαντική αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει τη μάχη της τετράδας, αλλά δεν είναι η μοναδική που θα παίξει ρόλο. Σίγουρα από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα, στόχος μας είναι η νίκη», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης.  

Προτεινόμενα Άρθρα