Βόλεϊ Γυναικών: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας!

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν ότι από σήμερα Δευτέρα 11/10, τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα, με τη νίκη 0-3 επί του Πανναξιακού και στοχεύει σε ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν στη Volley League. Για να το πετύχει, χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου του ΑΡΗ, ο οποίος είναι γνωστό τοις πάσι πόσο μπορεί να βοηθήσει όταν βρίσκεται μαζικά στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 40 και 100 ευρώ. Όποιος αγοράσει το εισιτήριο των 100 ευρώ, θα πάρει δώρο ένα t-shirt του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών. Επίσης, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ. δικαιούνται έκπτωση 20% σε όλα τα διαρκείας.

Τρόποι διάθεσης

Τα εισιτήρια διαρκείας του Βόλεϊ Γυναικών διατίθενται:

*Από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Αλκμήνης 69) Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 16:00.

*Από τα γραφεία του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών (κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης») καθημερινά εκτός Τρίτης από τις 16:30 έως τις 21:30 και Σάββατο – Κυριακή από 10:00 έως τις 14:00.

*Από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου), στα ωράρια λειτουργίας των (δείτε ΕΔΩ).

Όλοι δίπλα στην ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ για να ζήσουμε μία επιτυχημένη σεζόν στα «σαλόνια» της Volley League.

Προτεινόμενα Άρθρα

Παιδιά έχετε χάσει κάθε...μέτρο. Δεν είναι αποκάλυψη να λέτε ό,τι ειπώθηκε στο ALLABOUTARIS TV 3 φορές το τελευταίο δεκαήμερο. Copy paste...ξεδιάντροπο λέγεται!

X