Γιαννάκης: “Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει και δεν πρέπει να τον υποτιμάει κανείς”!

από Γιώργος Γκάτος

Ο τιμ μάνατζερ του γυναικείο τμήματος του ΑΡΗ, Γιάννης Γιαννάκης, μίλησε στην κάμερα του Ερασιτέχνη για την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

“Καταλάβαμε σήμερα ποια είναι η ουσία του golden σετ. Κάναμε ίσως την χειρότερη φετινή εμφάνιση μας. Αλλά είχαμε κερδίσει το δικαίωμα στην πρόκριση, τόσο από την φετινή πορεία μας, όσο και με την καθαρή νίκη μας στην έδρα της Θέτιδας. Πήγαμε το παιχνίδι στο χρυσό σετ, όπου εκεί ήμασταν και πιο τυχεροί. Πήραμε μια πρόκριση-άθλο αν αναλογιστεί κανείς τα μπάτζετ των υπόλοιπων. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, αν και πολλοί δεν το πίστευαν, εμείς βλέπαμε κάτι παραπάνω” σημείωσε αρχικά.

Για την επιτυχία και το τι σημαίνει αυτή η πρόκριση:

“Σημαίνει πολλά. Ο ΑΡΗΣ στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα όλων των εποχών, βγήκε στην πρώτη τετράδα. Είναι το τμήμα του Ερασιτέχνη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο ψηλά σε βαθμολογική θέση. Το γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ κρατάει την σημαία ψηλά! Δεν ήταν εύκολη χρονιά για εμάς. Στα αγωνιστικά ήμασταν μια χαρά. Όμως, η αρχηγός μας έχασε τον πατέρα της 3 μέρες πριν την προετοιμασία. Εγώ έχασα την μητέρα μου, η Ειρήνη Τσομπανίδου τον πατέρα της. Θέλω να αφιερώσω μέσα από την καρδιά μου τη νίκη, στην αρχόντισσα μου, τη μητέρα μου, την Μαρία, που δεν είναι κοντά μας. Στον Χαράλαμπο, τον πατέρα της Δρακουλίδου και στον Άγγελο, τον πατέρα της Τσομπανίδου. Είμαι σίγουρος ότι σήμερα μας βοήθησαν από ψηλά για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση έστω και στο τάι μπρέικ. Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει”.

Για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό:

“Ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί αλλά και στην αρχή κανείς δεν μας περίμενε. Δεν μπορεί κανείς να υποτιμάει τον ΑΡΗ της Τετάρτης. Ο σημερινός ΑΡΗΣ δεν ήταν καλός.”

Προτεινόμενα Άρθρα