Ερασιτέχνης: Παράταση μέχρι τις 16/03 για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

από AllAboutARIS

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δίνει παράταση μέχρι τις 16/03 για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που αφορούν τους πληγέντες του σεισμού της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά: 

“Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία του Α.Σ. ΑΡΗΣ για ενίσχυση των πληγέντων από το σεισμό στη Θεσσαλία είναι συγκινητική. Τόσο από τον απλό κόσμο, όσο και από τα τμήματα του συλλόγου.

Την Παρασκευή (12/3) και το Σάββατο (13/3) εκπρόσωποι των τμημάτων Βόλεϊ Ανδρών, Ποδοσφαίρου Γυναικών, Άρσης Βαρών, Στίβου και Χάντμπολ συνεισέφεραν μαζικά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι ο ΑΡΗΣ είναι μία οικογένεια και πως η έγνοια και η αρωγή προς τους συνανθρώπους μας είναι από τα βασικά ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος.

Λόγω της πολύ μεγάλης προσφοράς από όλους, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης παίρνει παράταση μέχρι την Τρίτη 16/3. Ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 14/3, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΡΗ – ΟΦΗ δε θα γίνει συγκέντρωση των ειδών, αλλά θα συνεχιστεί κανονικά τη Δευτέρα 15/3 και την Τρίτη, στο γυμναστήριο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ARIS Fitness & Sports (Αλκμήνης 69).

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας, θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ (Γκαντώνας Αλέξανδρος: 6978.078827 και Εμμανουηλίδου Μαρία: 6974.469356), ώστε να προσδιοριστεί ακριβής ημέρα και ώρα και να σας σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα, για την ευκολία της μετακίνησης σας”.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS στο YouTube.

X