Η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, εγκρίθηκαν οικονομικός και διοικητικός απολογισμός

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΑΡΗ όπου πρόεδρος ήταν ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος, ενώ πριν από την έναρξη της τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα μέλη της οικογένειας του συλλόγου που έφυγαν από τη ζωή.

Από τη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκαν ο διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός, όπως επίσης ο οικονομικός απολογισμός του 2020 και οι προϋπολογισμοί του 2021 και του 2022 (ημερολογιακά έτη). Τον οικονομικό απολογισμό του Α.Σ., όπως και την ανάλυση του προϋπολογισμού, έκανε ο ταμίας του συλλόγου, Αλέξανδρος Γκαντώνας.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣ, Λευτέρης Αρβανίτης ενώ έγινε από το μέλος του δ.σ.,  Μαρία Εμμανουηλίδου, ο αγωνιστικός απολογισμός των τμημάτων του συλλόγου.

«Ξεκινώ από την υδατοσφαίριση όπου μετά από 19 χρόνια η ομάδα Πόλο Ανδρών ανέβηκε στην Α1. Στην ομάδα των Γυναικών υπάρχει μεγάλη στελέχωση και στόχος είναι η διάκριση στην Α2. Επίσης πολλά παιδιά συμμετέχουν και καλούνται στις Εθνικές.

Στην Κολύμβηση ο σύλλογος κατέκτησε την πρώτη θέση στην ενοποιημένη βαθμολογία υποδομών. Πολλοί αθλητές συμμετείχαν στις Εθνικές Ομάδες και στην άτυπη βαθμολογία της Βόρειας Ελλάδας ο ΑΡΗΣ ήταν και πάλι πρώτος, κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος.

Στο Βόλεϊ, οι Άνδρες προβιβάστηκαν στην Pre League και έχει στόχο την άνοδο στη Volley League. Για το Βόλεϊ Γυναικών, η βαθμολογία μιλά μόνη της για τα κορίτσια.

Στην Πυγμαχία είχαμε πάρα πολλές διακρίσεις με μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις. Το ίδιο και στο Τζούντο και σε πανελλήνιο επίπεδο και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Άρση Βαρών έχουμε πάρα πολλές συμμετοχές στις προεθνικές ομάδες, ενώ το γήπεδο πήρε αδειοδότηση για να διεξάγει αγώνες Εθνικών Ομάδων.

Για το τμήμα του Χάντμπολ πέρυσι δεν ξεκίνησε καν το πρωτάθλημα. Μετά από τρία χρόνια έγινε η επανασύσταση του γυναικείου τμήματος. Στόχος του Ανδρικού είναι η άνοδος στην Α2.

Το Σκάκι κατάφερε να παίξει για πρώτη φορά στην Εθνική και κατετάγη 7ο σε σύνολο 15 ομάδων. Επίσης ο Αντώνης Καλογρίδης κατέκτησε τον Πανελλήνιο τίτλο και στόχος του τμήματος είναι την επόμενη διετία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Το τμήμα Πάλης είναι πολλές διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Το τμήμα Στίβου είχε επίσης πολλές διακρίσεις σε πολλά αθλήματα.

Το τμήμα του E-Sports συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της FIFA, κατάφερε να είναι η μοναδική ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο.

Θέλω να ζητήσω από τα μέλη μας να είναι πιο κοντά στα τμήματα. Και με την παρουσία τους στους αγώνες και μέσω του εθελοντισμού, αυτό θα λύσει τα χέρια σε όλα τα τμήματα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν έφοροι τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΟΛΟ)

Στο τμήμα Υδατοσφαίρισης τα τελευταία επτά χρόνια που δραστηριοποιούμαι, αυτή είναι η πρώτη διοίκηση η οποία έχει συνδράμει οικονομικά στο τμήμα με πάρα πολλά λεφτά. Οι προηγούμενες διοικήσεις μας βοήθησαν περισσότερο λειτουργικά. Η τωρινή έχει δώσει ένα πολύ μεγάλο κονδύλι που έχει περάσει τις 25.000 ευρώ μόνο για φέτος. Θέλω να παρακαλέσω τους υπόλοιπους Αρειανούς να συνδράμουν. Θέλω να πηγαίνουμε στους αγώνες, να βοηθάμε τους εφόρους. Είναι χαλεποί οι καιροί, όμως δεν πρέπει να αφήσουμε το σύλλογό μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Α.Σ. για το ενδιαφέρον που δείχνει για όλο το τμήμα, και οι Γυναίκες βγήκαν δεύτερες και θα ήταν στην Α1 αν δεν άλλαζε η προκήρυξη λόγω Covid».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

«Δεν υπήρξε στην ουσία αγωνιστική περίοδος πέρυσι. Η διοικούσα επιτροπή και ο Α.Σ. δημιούργησαν μία πολύ δυνατή ομάδα αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας πρόλαβαν και μας στέρησαν μία άνοδο στην Α1. Αυτό μας άφησε μία πικρή γεύση. Μέσα απ’ αυτήν την πίκρα μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο γιατί καταφέραμε να κρατήσουμε όλα τα παιδιά. Στα θετικά της περασμένης χρονιάς εντάσσεται και η κλήση των αθλητριών μας στις Εθνικές Ομάδες. Φέτος ξεκινήσαμε με την έμπρακτη βοήθεια του Α.Σ. ο οποίος μας στηρίζει σε οικονομικά και διοικητικά θέματα. Φτιάξαμε μία ομάδα που ήταν ένα όνειρό μας: Που θα αποτελείται από κορίτσια που ξεκίνησαν τον αθλητισμό στον ΑΡΗ. Η μισή ομάδα είναι παίκτριες 17 ετών που βρίσκονται από τα 10 τους στον ΑΡΗ και μπορούν να παίξουν σ’ αυτό το επίπεδο. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1. Οι Νεάνιδες και οι Κορασίδες θα συνεχίσουν τον πρωταθλητισμό. Όπως βασικός στόχος είναι να βγάλουμε κι άλλα μικρά παιδιά, να αγαπήσουν το μπάσκετ, τον αθλητισμό και να είναι υπερήφανα που αγωνίζονται σ’ αυτόν τον σύλλογο».

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ (ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ)

«Ως νέο μέλος του δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλω να καλέσω τον κόσμο να βοηθήσει τον σύλλογο. Είχαμε ένα τμήμα Ποδηλασίας το οποίο πήγαινε καλά. Στόχος μας είναι από την επόμενη σεζόν να λειτουργήσουμε εκ νέου το τμήμα Ποδηλασίας. Αυτό που με έκανε να ενεργοποιηθώ είναι ότι βρήκα μία καλή παρέα και ομάδα ανθρώπων. Θέλουμε να παρακινήσουμε περισσότερους ανθρώπους να βοηθήσουν τον σύλλογο κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Πολλοί από λίγα, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Όλοι μας αγαπάμε τον σύλλογο, ανεξαρτήτως αθλήματος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΟΛΛΙΟΣ (ΞΙΦΑΣΚΙΑ)

Είναι η πέμπτη χρονιά που δραστηριοποιείται το τμήμα. Πέρυσι πήραμε το χρυσό στις Παγκορασίδες και φέτος στους Παίδες. Αθλητές του ΑΡΗ πήραν χρυσά μετάλλια. Είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα που προσελκύει πολλά παιδιά και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε και στις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες. Είναι σημαντικό παιδιά που έχουν ξεκινήσει στον ΑΡΗ, να προχωρούν».

Προτεινόμενα Άρθρα

Παιδιά έχετε χάσει κάθε...μέτρο. Δεν είναι αποκάλυψη να λέτε ό,τι ειπώθηκε στο ALLABOUTARIS TV 3 φορές το τελευταίο δεκαήμερο. Copy paste...ξεδιάντροπο λέγεται!

X