Τσαϊρέλης: “Να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια”

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Τσαϊρέλης, σημείωσε πως η ομάδα του πρέπει να ξεπεράσει άμεσα το αποψινό αποτέλεσμα και να συγκεντρωθεί για τα επόμενα και κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ:

 «Δεν εκμεταλλευτήκαμε το σερβίς μας σήμερα και δεν πήγαμε καλά στην υποδοχή. Όταν λειτουργούσαν αυτά τα δύο στοιχεία το ματς ήταν ισορροπημένο. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα πλήρης και όταν έχει καλή υποδοχή έχει πολλές επιλογές. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, επισήμανε:
 «Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μου, τα πήγαν πολύ καλά. Γενικά, δουλεύουν πολύ όλες αυτές τις ημέρες. Σήμερα, με εξαίρεση το ξεκίνημα, ήμασταν πολύ καλοί, βήμα-βήμα κάναμε την ανατροπή, τα κορίτσια όλα έπαιξαν πολύ καλά, με συγκέντρωση στο παιχνίδι, έκαναν όσα είχαμε προετοιμάσει. Ο ΑΡΗΣ είναι καλή ομάδα, ήταν σημαντικό να σταματήσουμε κάποιες αθλήτριές τους και τα καταφέραμε. Όσο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να κερδίσουμε το ντέρμπι, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Θα προετοιμαστούμε και θα πάμε να κερδίσουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X