Ένας χρόνος χωρίς τον Αλέξανδρο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξημέρωνε 14 Οκτώβρη του 2022 και κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει την είδηση που θα άκουγε λίγες ώρες αργότερα. Αυτές τις ειδήσεις που κανένας δημοσιογράφος δεν θέλει να γράφει και κανένας δεν θέλει να τη διαβάζει.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών… Μία είδηση που σόκαρε αρκετούς αλλά όχι όσους ήξεραν τη μεγάλη μάχη που έδινε για δύο χρόνια με μία σπάνια μορφή καρκίνου, παλεύοντας σαν “λιοντάρι” ως το τέλος αλλά δεν νίκησε.  Με τον τρόπο του όμως ξεγέλασε τον θάνατο περνώντας στην αιωνιότητα με το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα στα social media στιγμές μετά τον θάνατό του, καθηλώνοντας όλη την Ελλάδα.

Ένα γενναίο μήνυμα  -έμπνευση για όλους, στις πιο δύσκολες στιγμές του και ενώ άφηνε πίσω του τα τρία του παιδιά. Ένα από τον πρώτο του γάμο και δύο από τον δεύτερο με τη Δώρα Τσαμπάζη.

Πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δύο αργυρά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένας χαρακτήρας για τον οποίο όλοι έλεγαν τα καλύτερα.

Και φυσικά… ο αγαπημένος του ΑΡΗΣ.

Ο Αλέξανδρος ήταν δηλωμένος Αρειανός. Από μικρός στο γήπεδο, στις εκδρομές, στη Σαραγόσα και όπου του επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του να βρεθεί και να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα, έχοντας μεγάλη αγάπη ειδικά για τον μπασκετικό ΑΡΗ.

Είχε διατελέσει πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και γενικά προσπαθούσε να βοηθάει με όποιο τρόπο μπορούσε. Για αυτό και ο θάνατός του βύθισε στο πένθος όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια, η οποία θα τον θυμάται και θα τον τιμάει πάντα.

Προτεινόμενα Άρθρα