Ακαδημία Χάντμπολ: Ανακοίνωσε την συνεργασία με ψυχολόγο

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ Και το τμήμα Χάντμπολ ανακοινώνουν την έναρξη της συμφωνίας με τη ψυχολόγο Θεοπούλα Κωτούλα.

Η Θεοπούλα Κωτούλα είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό τίτλο στον χώρο της Ψυχολογίας Υγείας, του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευόμενη στο Κέντρο Εφαρμοσμενης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.

Έχει εργαστεί για χρόνια με παιδιά και εφήβους σε αθλητικές κατασκηνώσεις στην Ελλάδα και στην Ελβετία, ως συντονίστρια σε ψυχοεκπαιδευτικά προγράμματα. Τώρα εργάζεται ως Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια στο κέντρο της πόλης, ενώ ανανεώνει την συνεργασία της για δεύτερη χρονιά και ακόμη πιο συστηματικά με τις ακαδημίες Handball του Α.Σ ΑΡΗΣ.

«Στόχος αυτής της καινοτόμου συνεργασίας είναι η βελτίωση στο μέγιστο της θετικής εμπειρίας των αθλητριών/αθλητών στα ομαδικά αθλήματα. Προτεραιότητες του προγράμματος αποτελούν η εκμάθηση τεχνικών διαχείρισης του άγχους πριν και μετά τον αγώνα, καθώς και τεχνικών καλύτερης επικοινωνίας αθλητών-προπονητών, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών εντός κι εκτός γηπέδου, η προώθηση της ομαδικότητας και συνεργατικότητας» αναφέρει ο ΑΣ ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα