Βόλεϊ Ανδρών: Παραμένει στα “Κιτρινόμαυρα” ο Μπαρδούκας

από AllAboutARIS

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν, ο Κωνσταντίνος Μπαρδούκας θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των “Κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά, ο ΑΣ ΑΡΗΣ αναφέρει:

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μπαρδούκα για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρδούακας γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 2002, στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση του Διαγώνιου. Ξεκίνησε τα πρώτα του αθλητικά βήματα από τη ΜΕΝΤ όπου και έμεινε για τρία χρόνια εώς και το 2016. Στη συνέχεια, από το 2016 έως και το 2022 έκανε τη θητεία του στον Πήγασο Πολίχνης. Τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στον Ηρακλή ενώ το πρώτο μισό της χρονιάς 2023 στον Πήγασο Πολίχνης. Το δεύτερο μισό αποκτήθηκε από τον ΑΡΗ και φέτος θα συνεχίζει στην ομάδα.

Επίσης αγωνίστηκε με το Εθνόσημο και κατέκτησε το χρυσό στο εφηβικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ «βγήκε» και mvp στο Πανελλήνιο της κ21 το 2022.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ, ο Κωνσταντίνος Μπαρδούκας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του ΑΡΗ για ακόμα μια χρόνια. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και με αυτό το πολύ καλό σύνολο που έχει στηθεί είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

 

Προτεινόμενα Άρθρα