Βόλεϊ Ανδρών: Προς αλλαγή ημέρας ο αγώνας – Ενόχληση από την συμπεριφορά της Κομοτηνής

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να φύγει από την Κομοτηνή με την δεύτερη νίκη στην σειρά αγώνων, που θα του εξασφάλιζε την παρουσία του στην Pre League και όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην τρίτη και καθοριστική αναμέτρηση των ομάδων.

Ο ΕΟΠΕ μπορεί να ανακοίνωσε πως η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (17/4 – 15:30) στη Μίκρα, όμως αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση θα μετατεθεί για το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (19/4), στις 17:00.

Παράπονα από την συμπεριφορά των ανθρώπων της Κομοτηνής

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν καθοριστικής σημασίας, αφού σε ενδεχόμενη ήττα της, η Κομοτηνή θα υποβιβαζόταν. Αυτό όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις συμπεριφορές ανθρώπων της ομάδας, τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και αγωνιστικού τμήματος. Ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στην Μίκρα.

Στο γήπεδο της Κομοτηνής βρέθηκε αντιπροσωπεία τόσο του ΑΣ ΑΡΗΣ όσο και της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλεϊ, που είδαν δια ζώσης τα περιστατικά και τα κατέγραψαν. Μάλιστα, τα παραπάνω συνέβησαν και με την ανοχή του παρατηρητή της αναμέτρησης, ο οποίος επέτρεψε στη διοίκηση της Κομοτηνής να βρίσκεται ανενόχλητη στο πλάι του αγωνιστικού χώρου.

Προτεινόμενα Άρθρα