Βόλεϊ Ανδρών: Στον ΑΡΗ ο Ρόλαντ Τζάκσον Φλόρες!

από AllAboutARIS

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουβανού πασαδόρου Ρόλαντ Τζάκσον Φλόρες.

Η ανακοίνωση:

O Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συμφωνίας με τον Κουβανό Roland Jackson Flores για την αγωνιστική χρονιά 2024-25.

Ο 28χρονος βολεϊμπολίστας, γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1996 στην Κούβα και με ύψος 1,97 αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αναγέννηση Δερυνείας  τη σεζόν 2021-2022. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην χώρα μας για λογαριασμό του Αριστοτέλη Σκύδρας, ενώ πέρυσι έγινε κάτοικος Σερβίας και φόρεσε τα χρώματα της Spartak Subotica.

Μετά την συμφωνία του με τον ΑΡΗ, ο Ronald Jackson Flores δήλωσε:

«Χαιρετώ όλους στον ΑΡΗ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν τη νέα συνεργασία και την ευκαιρία που μου δόθηκε να είμαι μέλος της οικογενείας του ΑΡΗ. Με υπεύθυνοτητα ελπίζω να φέρουμε εις πέρας ό,τι σχεδιάζουμε για τη νέα σεζόν και να ανέβουμε στην Α1. Για αυτό ζητάω από τους φιλάθλους να μας δώσουν στήριξη και αγάπη. Χαιρετίσματα στην οικογένεια του ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα