Βόλεϊ Γυναικών: Επέστρεψε στον ΑΡΗ η Αλεξάκου

από AllAboutARIS

Την επιστροφή της Ευφροσύνης Αλεξάκου ανακοίνωσαν ο ΑΣ ΑΡΗΣ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Ευφροσύνης Αλεξάκου.

Η Ευφροσύνη Αλεξάκου είναι γεννηθείσα στις 26/02/2000 και με ύψος 1.74μ. αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Η 22χρονη αθλήτρια επιστρέφει στον ΑΡΗ, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2016 έως το 2018.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 από τους Μακεδόνες και το 2015-16 αγωνίστηκε στο Μαρκόπουλο. Μετά το πέρασμά της από τον ΑΡΗ, το 2018 μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου φοίτησε στο πανεπιστήμιο του St John’s. Το καλοκαίρι του 2022 μεταγράφηκε στη Halmstad και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κύπρο και τον Απόλλωνα, πριν επιστρέψει στον ΑΡΗ.

«Επιστρέφω στο σπίτι μου»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε, μετά τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα αγωνιστώ ξανά στον ΑΡΗ, αλλά και που επιστρέφω πίσω στο… σπίτι μου. Στον ΑΡΗ αγωνίστηκα για δυο χρόνια (2016-2018) με πολύ όμορφες στιγμές και εμπειρίες όπως ήταν ο τελικός με τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι τερματίσαμε στη δεύτερη θέση.

Ο φετινός στόχος για τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσω την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο. Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι «ξένη», καθώς επιστρέφω σε ένα σωματείο με ανθρώπους που γνωρίζω και με γνωρίζουν, που τους εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται, κάτι που αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για επιτυχίες.

Φυσικά η επιστροφή μου στον ΑΡΗ σηματοδοτεί και το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι μπροστά σε ένα παθιασμένο κοινό, που αγαπάει την ομάδα και έχει δείξει πολλάκις την αμέριστη στήριξή του προς το τμήμα. Είναι απίστευτο συναίσθημα να παίζεις γι’ αυτούς τους φιλάθλους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X