Βόλεϊ Γυναικών: Παραμένει στον ΑΡΗ η Παναγιώτα Ξανθοπούλου

από AllAboutARIS

Στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά, η Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τη διεθνή αθλήτρια, Παναγιώτα Ξανθοπούλου για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η 25χρονη Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1999 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από τον Αίαντα Εύοσμου όπου και αγωνίστηκε μέχρι και το 2017. Στη συνέχεια έκανε τη θητεία της για δυο χρόνια στη Σαντορίνη ενώ τις σεζόν 2019-2022 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Την χρόνια 2022-2023 φόρεσε τα χρώματα της Θέτιδας ενώ πέρυσι μέχρι τον πρώτο γύρο της Volley League αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕΚ, πριν έρθει στον ΑΡΗ. Φέτος ανανέωσε με τον ΑΡΗ όπου θα φορά για ακόμη μια χρονιά τα «κιτρινόμαυρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της Εθνικής γυναικών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2023.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, η Παναγιώτα Ξανθόπουλου δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΡΗ που με εμπιστεύτηκε για ακόμη μια σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι και φέτος με την φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν σύλλογος. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω πως η προσπάθεια που θα γίνει φέτος θα θέλαμε να συνοδεύεται και από τον κόσμο μας που για εμάς είναι μεγάλη ώθηση στο να δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα