Βόλεϊ Γυναικών: Στην Κύπρο για φιλικά παιχνίδια ο ΑΡΗΣ

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ λίγο πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος θα αναχωρήσει για Κύπρο όπου θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Κύπρο στις 24-26 Σεπτεμβρίου για δύο σπουδαίους -από κάθε άποψη- φιλικούς αγώνες με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Νεάπολης, ως προσκεκλημένη της κυπριακής ομάδας.

Ο νέος προπονητής, Νίκος Μπουτσουρής, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει μιας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν, η οποία είναι προ των πυλών και να «δέσει» τον νεοσύστατο «κορμό» της ομάδας για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ελευθερία στη Λευκωσία και το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στο  κλειστό «Νεάπολη-Επιστροφή».

Περισσότερες  λεπτομέρειες για τις ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Σάλος στη Γαλλία με δασκάλα που χτύπησε 3χρονο κοριτσάκι στην τάξη (vid)
Προηγούμενο άρθρο Σάλος στη Γαλλία με δασκάλα που χτύπησε 3χρονο κοριτσάκι στην τάξη (vid)
Επόμενο άρθρο Πόλο Ανδρών: Πρώτη συγκέντρωση για τον ΑΡΗ με φιλοδοξίες (pics)
Πόλο Ανδρών: Πρώτη συγκέντρωση για τον ΑΡΗ με φιλοδοξίες (pics)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News