Βόλεϊ Νεανίδων: Νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου και «2 στα 2» στο Final 4

από AllAboutARIS

Η ομάδα Βόλεϊ Νεανίδων του ΑΡΗ κέρδισε με 3-1 σετ τον Αίαντα Ευόσμου, στο πλαίσιο της δεύτερης (2ης) αγωνιστικής του Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Οι «κιτρινόμαυρες» ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και χωρίς να αφήσουν περιθώρια στις αντιπάλους τους, κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ με 25-13.

Παρεμφερής ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τον ΑΡΗ να παραμένει συγκεντρωμένος και παρά τη σχετική πίεση του Αίαντα, έκανε το 2-0 με 25-18.

Στο τρίτο σετ, ο Αίαντας πήρε μια μικρή διαφορά τριών πόντων (4-7), ωστόσο ο ΑΡΗΣ την κάλυψε και το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο. Και οι δυο ομάδες το ήθελαν πολύ αυτό το σετ -ο ΑΡΗΣ για τη νίκη και ο Αίαντας για την «επιστροφή» στον αγώνα- με αποτέλεσμα ένα συναρπαστικό σετ το οποίο δε θα τέλειωνε στους 25 πόντους. Εν τέλει και μετά από πολλή ώρα διάρκειας του εν λόγω σετ, ο Αίαντας το κατέκτησε με 30-32.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ όπως αποδείχθηκε, ο ΑΡΗΣ παρέμεινε προσηλωμένος και το κατέκτησε εύκολα με 25-19, παίρνοντας παράλληλα τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο Final 4.

Αύριο (07/02) είναι η τελευταία μέρα του Final 4 της ΕΠΕΣΘ, όπου ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα τον Π.Α.Ο.Κ. στη Μίκρα, στις 17:30. Ο ΑΡΗΣ παίζει για τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλονίκης, πέρα από την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X