Βόλεϊ: Στη Θεσσαλονίκη ο Λάζαρο Γιοέλβις Μπρουνέ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει:

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου για λογαριασμό της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ ο Lazaro Yoelvis Brunet.

Ο 22χρονος Κουβανός ακραίος αφίχθη στην Ελλάδα και μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεών του, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας, τη Δευτέρα 6/9. Ο Brunet είναι ο πρώτος ξένος του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Pre League.

Τον αθλητή υποδέχτηκαν ο προπονητής του ΑΡΗ, Σπύρος Γκολίτσης και ο άμεσος συνεργάτης του, Κώστας Μαζιώτης.

Παίκτης της Μίντλεσμπρο κατηγορείται από την FA για tweet που είχε κάνει πριν από 10 χρόνια (pic)
Προηγούμενο άρθρο Παίκτης της Μίντλεσμπρο κατηγορείται από την FA για tweet που είχε κάνει πριν από 10 χρόνια (pic)
Επόμενο άρθρο K17: Ισοπαλία για τον ΑΡΗ στο ντέρμπι της πρεμιέρας
K17: Ισοπαλία για τον ΑΡΗ στο ντέρμπι της πρεμιέρας

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News