Γκολίτσης: “Αισιόδοξοι για μια επιτυχημένη χρονιά”

Πρώτη προπόνηση με φιλοδοξίες και διάθεση για επίτευξη των στόχων στο βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ και ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Γκολίτσης, δήλωσε με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση:

«Ξεκινήσαμε σήμερα την προσπάθειά μας. Προμηνύεται μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Είμαστε, όμως, αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Βρισκόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και στόχος είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός. Θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Το φετινό πρωτάθλημα της Pre League θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν αρκετά ενισχυμένες ομάδες με παίκτες που προέρχονται από τη Volley League. Πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και κάθε φάση του πρωταθλήματος ξεχωριστά, ώστε να μην αποπροσανατολιστούμε. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο με νέους και φιλόδοξους αθλητές που διαθέτουν πολλά προσόντα. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά και πίστη στο πλάνο μας, θα πετύχουμε και τον στόχο μας».

Μπράμπετς: Στην Τσεχία και για την… Εθνική
Προηγούμενο άρθρο Μπράμπετς: Στην Τσεχία και για την… Εθνική
Επόμενο άρθρο Βόλεϊ Ανδρών: Στιγμές από την πρώτη συγκέντρωση και ομιλία (pics)
Βόλεϊ Ανδρών: Στιγμές από την πρώτη συγκέντρωση και ομιλία (pics)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News