Επέστρεψε στο γυναικείο βόλεϊ του ΑΡΗ ο Γιάννης Τσαϊρέλης (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης αναλαμβάνει ξανά προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ και στις πρώτες δηλώσεις του εμφανίζεται χαρούμενος για αυτή την επιλογή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον κόουτς Γιάννη Τσαίρέλη.

Ο Έλληνας προπονητής θα αναλάβει το γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης του συλλόγου μας και επιστρέφει στον ΑΡΗ μετά από την προηγούμενη θητεία του, η οποία διήρκεσε από το 2016 έως το 2020. Αξίζει να σημειωθεί, πως με προπονητή τον Γιάννη Τσαϊρέλη, η ομάδα μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών τη σεζόν 2017-18, ενώ έχει κατακτήσει και 7 τίτλους μετά τα αναπτυξιακά μας τμήματα.

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης δήλωσε για την επιστροφή στον ΑΡΗ: «Η επιστροφή μου στον ΑΡΗ μετά από ένα χρόνο με βρίσκει πάρα πολύ χαρούμενο. Η χρόνια που περάσαμε όλοι, και το άθλημά μας, ήταν πολύ δύσκολη. Εύχομαι τη νέα χρονιά να υπάρχει αρχή, αλλά κυρίως τέλος, χωρίς διακοπές. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες καθώς και σε όλο το σταφ του συλλόγου μας και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο των δηλώσεων

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X