Ζεϊμπέκης: “Ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπάσκετ” (vid)

από AllAboutARIS

O Nίκος Ζεϊμπέκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS TV.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στους Χρύσανθο Τσαλτίδη, Περικλή Τράιο και Νίκο Παπαδόπουλο.

Για τις εκλογές στην ΕΟΚ:
“Αυτή την στιγμή οι εκλογές έχουν εξελιχθεί σε μία προσωπική κόντρα ανάμεσα σε Αυγενάκη και Βασιλακόπουλο.
Τον κύριο Βασιλακόπουλο δεν τον αφορά το μπάσκετ πλέον. Φαίνεται από τις κινήσεις του. Τόσο καιρό δεν έχει γίνει κανένας προγραμματισμός για το άθλημα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καθυστερήσουν τις εκλογές.
Σαν παράταξη του κυρίου Λιόλου, με τον οποίο συμμετέχω θα το πάμε μέχρι τέλους. Πήγε να γίνει ακόμη μία εκδήλωση για το Γουέμπλεϊ, την ίδια ώρα και μέρα στον ίδιο χώρο με τις εκλογές.
Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα είναι μία δικαστική κόντρα. Προσπαθουν να το αναβάλουν όσο γίνεται. Μιλάμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις. Λυπάμαι για το άθλημα. Για το μπάσκετ μας. Μακάρι να είμαστε εμείς που θα αναλάβουμε, για να σώσουμε το άθλημα.
Ζητήσαμε να φύγει αυτή η διοίκηση μία ώρα αρχύτερα. Δεν λέει κανεις πως δεν έχουν προσφέρει. Έχουν κάνει καλά, όμως και στραβά.
Πλέον το άθλημα έχει φθίνουσα πορεία. Όταν ο Ολυμπιακός αποχωρεί και δεν τους ενδιαφέρει, όταν βλέπουμε πως το άθλημα παίρνει την κάτω βόλτα τότε πρέπει κάτι να αλλάξει.
Δεν γίνεται να είσαι 85 χρονων στην διοίκηση. Ας κάνουν όλοι τον κύκλο τους και μετά από 2-3 θητείες πρέπει να αλλάζει.
Δεν μπορεί να βγαίνει ο Βασιλακόπουλος με σπόνσορα τον Γιαννακόπουλο στις εκλογές. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα.”

Για την κακή πορεία του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια:
“Η κάθοδος της ομάδας του ΑΡΗ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπάσκετ και στην Μακεδονία. Αυτό είναι κάτι που τόνισε και ο κύριος Λιόλιος. Υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για τον ΑΡΗ. Υάρχει μία φωτιά και αρκετ΄πάθος. Μία φωτια που εμείς δεν μπορούμε να την αναψουμε αυτή την στιγμή.
Αν ο ΑΡΗΣ ανέβει και έχουμε ένα γεμάτο παλέ θα ανέβει και η πόλη και όλο το πρωτάθλημα.
Από την άλλη, αν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα στο μπάσκετ δεν θα δώσει κανείς σημασία . Δυστυχώς έχει απαξιωθεί το άθλημα.”

Για την πορεία του ΑΡΗ:

“Ο ΑΡΗΣ πρέπει να βαδίσει στ πρότυπα του Λαυρίου και του Προμηθέα για τα επόμενα 2-3 χρόνα. Με χαμηλό μπάτζετ και βιωσιμότητα.
Εγώ ήμουν απέναντι στον Λάσκαρη και κατηγορήθηκα πως θέλω να καταστρέψω την προσπάθεια του ΑΡΗ στο μπάσκετ. Είχα έρθει σε ανοιχτή κόντρα ως αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη. Τα ίδια και με τον Γουλιέλμο.

Υπάρχουν εδώ και καιρό άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ομάδα. Είναι εντός συνόρων. Σοβαροί άνθρωποι και βαδίζουν πάνω στην πραγματικότητα. Δεν τάζουν μεγ΄λα νούμερα. Είναι πραγματιστές.
Βαρεθήκαμε στον ΑΡΗ να ακούμε ψέματα και να μένει στο τέλος καμένη γη.”

Για το Παλέ:
“Να πάρει ο ΑΡΗΣ το Παλέ, όμως να έχει και κέρδη από το γήπεδο. Να μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς και τα έξοδα του. Δεν είναι απλή υπόθεση η συντήρηση ενός τέτοιου κτηρίου.
Εγώ αν ήμουν η πολιτεία θα το έδινα στον ΑΡΗ. Θα γλύτωνα ένα μεγάλο έξοδο. Όμως πρέπει να συμφωνηθούν όροι.
Αυτή την στιγμή υπάρχει διάθεση να το δώσει η πολιτεία. Και ο δήμαρχος το έχει συζητήσει. Το θέμα είναι να γίνουν σωστές και συντονισμένες κινήσεις για να παρουσιαστούν οι όροι μας.”

Για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ:
“Όλοι από το ποδόσφαιρο έχουμε ξεκινήσει. Είναι άλλο μικρόβιο η μπάλα. Ήταν μία υπέροχη χρονια. Ο πρόεδρος έκανε υπέρβαση φέτος. Σε όλους τους τομείς. Βγήκε έξω από τα προγνωστικά μας. Είδα μια τελεια χρονιά χωρίς να γευτούμε τίτλο. Αυτό είναι το μόνο που με στενοχώρησε. Είχα πολύ καιρό να λαχταρώ να έρθει η ώρα να δω την ομάδα μου να παίζει.
Έχει δεχθεί πολλή κριτική ο Καρυπίδης φέτος. Όταν κάποιος όμως κάνει κριτική πρέπει να έχει και την λύση. Να μπορεί να πει ποιο είναι το λάθος. Όχι μόνο να κατηγορούμε.”

Προτεινόμενα Άρθρα