Ζησιόπουλος: «Χωρίς τον ΑΣ ΑΡΗ, δεν θα γίνονταν πρωταθλήματα Άρσης Βαρών στην Β. Ελλάδα» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Θανάσης Ζησιοπουλος, έφορος Άρσης Βαρων και προπονητής crossFit βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η Ώρα του ΑΣ ΑΡΗΣ» με την Ελένη Γρηγοράκη και αναφέρθηκε στο τμήμα και τα προβλήματα του.
Αρχικά τόνισε: «Ο ερασιτεχνικός αθλητικός είναι υπό διάλυση. Κάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έμεινε τίποτα, διαλύθηκαν όλα. Στην Άρση βαρών είχαμε μία «Dream Team» και δεν καταφέραμε τίποτα όσον αφορά το μέλλον. Αν δεν υπήρχε ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν νομίζω πως η Θεσσαλονίκη θα μπορούμε να διοργανώσει ένα περιφερειακό πρωτάθλημα, δεν θα υπήρχε Άρση Βαρών. Όλα ήταν χορηγία του ΑΣ ΑΡΗΣ».
Επίσης πρόσθεσε: «Το τμήμα ξανασυστάθηκε από το 2017 αλλά στην χώρα που ζούμε με την γραφειοκρατία και επειδή και τότε ο ΑΣ δεν ήταν στα… καλύτερα του, αγωνιστήκαμε το 2019. Παλιά έλεγαν πως υπήρχαν δύο σωματεία για να πας, ο ΑΡΗΣ και η ΧΑΝΘ. Χαίρομαι που πάλι ο ΑΡΗΣ είναι στην κουβέντα ως προορισμός. Υπήρχαν άνθρωποι που βγήκαν μπροστά και… μάτωσαν οικονομικά για να κρατήσουν ορισμένα τμήματα ζωντανά και γενικότερα τον ΑΣ».
Μιλώντας για το οικονομικό κομμάτι είπε: «To cross fit ουσιαστικά χρηματοδοτεί το τμήμα της άρσης βαρών. Και υπάρχουν και διάφοροι χορηγοί που μας βοηθάνε. Η Ομοσπονδία παλεύει με πενιχρά μέσα αλλά ο ΑΡΗΣ είναι αδικημένος, έχουν μείνει μόνο στις υποσχέσεις, ζητάμε απλά να πάρουμε ότι πήραν και οι άλλες ομάδες. Είναι άδικο, γιατί αν δεν υπήρχε ο ΑΣ ΑΡΗΣ, δεν θα γίνονταν πρωταθλήματα στην Β. Ελλάδα».

 

Δείτε ξανά την εκπομπή

Προτεινόμενα Άρθρα