Κολύμβηση: Τρία χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο για τον ΑΡΗ στο Πανελλήνιο Ανοιχτής Θαλάσσης

από AllAboutARIS

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του κολυμβητικού τμήματος του ΑΡΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης το οποίο διεξήχθη στα Άσπρα Σπίτια.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας κατέκτησαν τρία χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες.

Την Κυριακή 12/9, η Νεφέλη Γιαννοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων γυναικών. Το χρυσό μετάλλιο πήρε και ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, στο αγώνισμα 7.5 χιλιομέτρων εφήβων, ενώ τη 2η θέση κατέκτησε η Ελένη Κεχαγιά στο αγώνισμα 10 χιλιομέτρων νέων γυναικών.

Στην πρώτη μέρα των αγώνων και τα ομαδικά, ο ΑΡΗΣ κατέκτησε την πρώτη θέση στη σκυτάλη κάτω των 19 και την τρίτη θέση στη σκυτάλη Ανδρών – Γυναικών.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, τους προπονητές τους όπως και τους ιθύνοντες του τμήματος Κολύμβησης για τις επιτυχίες τους.

Γιαννοπούλου: «Στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Η νικήτρια στα 10 χλμ. Γυναικών, Νεφέλη Γιαννοπούλου, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστήθηκα την κούρσα. Μου αρέσει πολύ η Ανοιχτή Θάλασσα και θα συνεχίσω στο μέλλον σε αυτό το άθλημα. Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε νέα παιδιά να συμμετέχουν στους αγώνες μας, γιατί παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια ότι το άθλημά μας ανεβαίνει, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Οι συνθήκες εδώ στα Άσπρα Σπίτια ήταν ιδανικές, η θάλασσα «λάδι» και όλα μας ευνόησαν. Ακόμα δεν έχουμε βάλει ολοκληρωμένα τους στόχους για τη νέα σεζόν. Ως απώτερος στόχος, όμως, είναι να πάω στο Ολυμπιακούς Αγώνες ώστε να αποκτήσω εμπειρία που απαιτείται στο άθλημα αυτό. Στόχος, επίσης, να γίνω ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X